ZORG EN BEAUTY HAND IN HAND

BIJ HET VAK KAPSTER OF HAARWERKSPECIALISTE, HET AANMETEN VAN HAARWERKEN (pruiken) EN HAARSTUKJES DENK JE NIET GELIJK AAN DE ZORG. NU IS DAT PRECIES WAT BIJ ONS IN DE SALON WEL HET GEVAL IS.

Onze kapsalon/haarwerksalon is gevestigd in verzorgingshuis de Wijngaard in Bosch en Duin. Het is daar echt prachtig, midden in de natuur en een mooie salon. De salon zit direct bij de hoofdingang, dat is heel fijn.


Salon Haar met Zorg in de natuur

SAMEN MET MEDISCH PEDICURE COBY HEBBEN WE EEN PRACHTIGE SALON

Beide zelfstandig ondernemer  maar oh… wat werken we veel samen. Wat kunnen we veel leren van elkaar en advies bij elkaar vragen. Beide een medische opleiding, maar op ander gebied. Wat de één soms niet weet, weet de ander wel. Wat hebben we bijzonder, mooi en dankbaar  werk. Je bent, meer dan in een reguliere salon, van belang voor mensen.
Natuurlijk komen er ook heel veel mensen die niet in het verzorgingshuis wonen. Dit zijn voornamelijk mannen en vrouwen, die voor een haarwerk/pruik bij ons komen. Dit is zorg op een andere manier. Mensen staan vaak aan het begin van een ontzettend spannende tijd in hun leven. Bijvoorbeeld omdat ze aan chemotherapie gaan beginnen en daardoor hun haar gaan verliezen. Een emotioneel maar tegelijk ontzettend mooi proces om samen een Haarwerk te vinden dat echt bij u past.

HET KAN OOK ZIJN DAT IEMAND PLOTSELING DE HAARZIEKTE ALOPECIA KRIJGT

Bij zowel mannen als vrouwen kan dat gebeuren. Dit is ontzettend ingrijpend in iemands leven. Maar wat de reden ook is….. het proces is zo bijzonder….. het gebeurd regelmatig dat iemand gespannen binnen komt maar later toch opgelucht en met een glimlach de deur uitgaat.  Een super mooi haarstukje of haarwerk uitgezocht. Een prachtig Haarwerk met Zorg aangemeten, het beste advies om haaruitval zo veel mogelijk te beperken door gebruik van Mediceuticals, een prachtig mutsje of sjaal. Waar de klant zich het aller fijnst bij voelt.

Je mag en kan je zelfverzekerd voelen. In de loop der jaren heb ik geleerd hoe ontzettend belangrijk dat is voor mensen. Dat je er zijn mag, ook als je ziek bent of door een andere reden je haar verliest. Je mag stralen en een mooi haarwerk of mutsje, de allerbeste verzorging voor de hoofdhuid kan daar enorm bij helpen.

MET RECHT ZORG EN BEAUTY HAND IN HAND.