Veel gestelde vragen

Als het haarwerk toch niet helemaal naar wens is, of als er een kleine reparatie nodig is, kunt u altijd snel terecht om uw haarwerk kosteloos aan te passen.

Elk haarwerk is maatwerk. Als het haarwerk te lang is, of het model niet helemaal goed, dan gaan we er alles aan doen om het naar wens te maken en zorgen we ervoor dat het haar geknipt wordt zoals u dat graag wilt.

Haar met Zorg zal het met de verzekering afwikkelen. Wij hebben contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Iedereen met een medische indicatie heeft recht op een basisvergoeding van de zorgverzekeraar. Vaak krijg je met een aanvullende verzekering een extra vergoeding. Het gedeelte dat niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar, rekent u af zodra het haarwerk mee naar huis gaat.

Absoluut. Bij ons kun u rekenen op deskundig advies tijdens elke stap van je haarwerkkeuze. Onze haarwerkspecialisten staan klaar om naar uw wensen te luisteren, te begeleiden bij het selecteren van de perfecte stijl en te helpen een weloverwogen beslissing te nemen die het zelfvertrouwen herstelt en je stralend laat voelen.

Ja, de natuurlijke haargroei blijft doorgaan, zelfs als je een haarwerk draagt. Onze haarwerken zijn ontworpen om je eigen haar niet te belemmeren.
In de meeste gevallen kan het haarwerk over het eigen haar heen gedragen worden.

Het heeft te maken met wat voor soort haarwerk u heeft en van welk materiaal. Een Synthetisch haarwerk kunt u bijvoorbeeld niet föhnen maar een echt haar haarwerk wel. Wij leggen graag in de salon uit wat u met uw haarwerk kan doen.

Een haarwerk kunt u goed zelf wassen. Nadat u een haarwerk hebt uitgezocht, leggen we goed uit hoe u dit kunt doen. We zorgen ervoor dat u het thuis goed kunt verzorgen.
Indien gewenst bieden wij een haarwerkenservice aan. Wij wassen, verzorgen en brengen uw haarwerk in model. In alle rust kunt u wachten tot het klaar is. Mocht u 2 haarwerken hebben, dan kunt u het bij ons brengen en later weer komen ophalen.

Als u een haarwerk heeft uigezocht en het is helemaal naar uw wens gemaakt, kunt u het direct meenemen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om het bij ons te laten tot u het nodig heeft. Mocht uw haar sneller uitvallen dan verwacht dan doen we er alles aan om binnen 24 uur voor u klaar te staan.

Elk haarwerk is zo ingeknoopt zodat alle haren voldoende lucht krijgen. U hoeft niet bang te zijn dat uw eigen haar of hoofdhuid verstikt. Uw eigen haar krijgt de kans om door te groeien na eventuele behandelingen.

Zeker. Onze haarwerken zijn ontworpen om een uiterst natuurlijke uitstraling te hebben. Ze mengen moeiteloos met je eigen haar, waardoor u een prachtige look krijgt die er volkomen eigen uitziet.
Ja, het intake gesprek is altijd volledig vrijblijvend en kosteloos. We gaan samen kijken wat de beste mogelijkheden en oplossingen zijn voor uw probleem.

Zeker, we begrijpen dat het kiezen van een haarwerk een belangrijk moment is. Voel je vrij om iemand mee te nemen, iemand die je steun en advies kan bieden tijdens dit proces.

Haar met Zorg verleent op het haarwerk ten minste zes maanden garantie op eventuele fabricagefouten. Mocht u in deze periode toch problemen ondervinden met uw haarwerk, dan adviseren wij u z.s.m contact met ons op te nemen zodat wij voor u snel een goede oplossing kunnen vinden

×