Bruidkapsels

1___20200106_144513

Bij Haar met Zorg letten we bij het creëren van een bruidskapsel op verschillende belangrijke aspecten.

Persoonlijkheid en Stijl: Het bruidskapsel moet bij jouw persoonlijkheid en stijl passen. Zorg ervoor dat het kapsel een verlengstuk is van wie je bent.

Jurk en Accessoires: Het bruidskapsel moet harmoniëren met je trouwjurk en accessoires. Als je een gedetailleerde jurk hebt, is een eenvoudiger kapsel misschien geschikter, terwijl een strakke, moderne jurk om een strakker kapsel kan vragen.

Haartype en -textuur: Het is essentieel om rekening te houden met je natuurlijke haartype en textuur. Sommige kapsels zijn beter geschikt voor krullend haar, terwijl andere beter werken met steil haar.

 

Gezichtsvorm: Overweeg je gezichtsvorm bij het kiezen van een kapsel. Sommige stijlen flatteren bepaalde gezichtsvormen beter dan andere. Haar met Zorg zal hierbij een eerlijk advies geven.

Comfort en Duurzaamheid: Je bruidskapsel moet comfortabel zijn om te dragen gedurende de dag en goed blijven zitten, zelfs tijdens beweging en dansen.

Proefsessie: We beginnen altijd met een proefsessie van ongeveer 1,5 a 2 uur. Zo hebben we de gelegenheid om te kijken wat het allermooiste  kapsel is voordat de grote dag aanbreekt. Dit geeft je de kans om te zien hoe het kapsel eruitziet en aanvoelt en om eventuele aanpassingen te doen.

Onthoud dat het bruidskapsel niet alleen een uiterlijke keuze is, maar ook een emotionele. Kies iets dat je zelfvertrouwen versterkt en dat je trots zult dragen op je speciale dag.

×